Prima pagină » COD PORTOCALIU de vijelii, grindină şi ploi torențiale în 17 județe. Vremea se răcește brusc

COD PORTOCALIU de vijelii, grindină şi ploi torențiale în 17 județe. Vremea se răcește brusc

by B. R.
0 comment

După canicula sufocantă, România va fi lovită de furtuni, vijelii și grindină. Vremea se va răci, cu perioade dese de instabilitate atmosferică accentuată.  

Noua prognoză meteo anunță ploi și vijelii în toată țara. Vremea intră într-un proces de răcire accentuată. 

Meteorologii anunță Cod Portocaliu de ploi torențiale și vijelii 17 județe. Alerta meteo este valabilă până miercuri noapte. De altfel, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55…65 km/h) și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

De miercuri ora 10.00 până joi la ora 2.00, un Cod Galben anunță, în cea mai mare parte a țării, perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55…65 km/h) și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?