Prima pagină » Culmea ironiei: O locomotivă a luat foc în Gara Scânteia

Culmea ironiei: O locomotivă a luat foc în Gara Scânteia

by B. R.
0 comment

Locomotiva unui tren personal care circula pe ruta Tecuci-Iași a fost cuprinsă de flăcări în Gara Scânteia. Cei 200 de călători au fost evacuați de urgență și nu au existat victime. 

Potrivit pompierilor care au interveniit în Gara Scânteia, un motor de tracțiune a luat foc, iar fumul a acoperit locomotiva trenului Regio. Locomotiva a fost decuplată urgent, iar călătorii au fost evacuați, apoi preluați de un al tren.

“Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție care s-a deplasat la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum. Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul staționează până la reluarea circulației în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a transmis printr-un comunicat CFR Călători.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?