Prima pagină » De la cazare de 4 stele, la spital: 50 de copii cu toxiinfecție alimentară în tabără la Bran

De la cazare de 4 stele, la spital: 50 de copii cu toxiinfecție alimentară în tabără la Bran

by B. R.
0 comment
200 de copii au avut parte de o experiență neplăcută în cadrul unei tabere de vară desfășurate la un hotel de patru stele din Bran. După ce au luat micul-dejun la resort, 50 de copii au început să se simtă rău, iar starea lor de sănătate s-a agravat atât de mult încât doi dintre ei au fost transportați la spital. 

Minorii au acuzat stări de greață și dureri de stomac, astfel că au fost consultați de un medic. Mai mulți părinți au plecat la drum tocmai din Teleorman ca să își aducă copiii acasă în urma acestui incident.  

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Brașov au luat măsuri imediate și au trimis o echipă la fața locului, după ce au fost sesizați de mai mulți părinți cu privire la incidentul nefericit petrecut la hotelul din Bran. Echipa a prelevat mostre de mâncare și de apă, pentru a le supune unei analize amănunțite și a stabili cauzele acestei situații. 

Deși tabăra ar fi trebuit să se încheie sâmbătă, a fost solicitat un autocar care să îi ducă acasă în seara zilei de vineri, 11 august. Reprezentatul resortului nu a dorit să facă nici o declarație până la acest moment. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?