Prima pagină » Familia unui fost deputat PSD, mort în pandemie, dă în judecată Spitalul Militar. Despăgubiri de 1 milioane de euro

Familia unui fost deputat PSD, mort în pandemie, dă în judecată Spitalul Militar. Despăgubiri de 1 milioane de euro

by A. Ionut
0 comment

Familia unui deputat PSD, care a murit la vârsta de 49 de ani din cauza Covid, în urmă cu 2 ani, cere un milion de euro daune Spitalului Militar. Totul după ce acesta a ajuns să se infecteze cu patru bacterii nosocomiale. Familia a lansat acuzații extrem de grave la adresa medicilor. 

Sebastian Radu a murit în perioada pandemiei,  în urma unor complicații apărute după diagnosticarea cu COVID-19.

Soția și cei 2 copii ai fostului parlamentar au deschis un proces  la Judecătoria Sectorului 1 București și solicită daune de 1.000.000 de euro și 40.000 de euro reprezentând cheltuielile cu transferul pacientului în Germania, unde Sebastian Radu a ajuns cu septicemie, scrie realitatea.net.

Motivul invocat este că infecția generalizată n-a fost cauzată de infectarea cu temutul virus, ci de infecțiile nosocomiale contractate în spitalul românesc și ascunse familiei și medicilor străini.

Spitalul Militar Central a fost obligat să pună la dispoziția familiei Radu mai multe documente medicale din perioada în care fostul deputat a fost internat în spital.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?