Prima pagină » FOTO | Scenă extremă: Polițiști atacați cu bucăți de piatră cubică în centrul Capitalei

FOTO | Scenă extremă: Polițiști atacați cu bucăți de piatră cubică în centrul Capitalei

by B. R.
0 comment

Incident șocant în această dimineață la Pasajul Unirii. Un tânăr de 29 de ani a atacat cu bucăți de piatră cubică echipajul Poliției Locale, apoi a fugit. Individul a fost prins în scurt timp în Centrul Vechi. 

Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse.

Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi, identificat și predat polițiștilor Secției 14, care au efectuat cercetări la fața locului pentru distrugere și tulburare a ordinii si liniștii publice.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, scena violentă a avut loc la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piața Universității către Bulevardul Dimitrie Cantemir.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”All images”]

„Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale și luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse”, potrivit Primăriei Sectorului 4. Extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la fața locului. El a fost prins ulterior în Centrul Vechi, identificat și predat polițiștilor Secției 14″, precizează instituția.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?