Prima pagină » Frații milionari par să-și fi pierdut masculinitatea: pretind că sunt terorizați în celulă de presupuși criminali. De frică, au ajuns să doarmă pe rând

Frații milionari par să-și fi pierdut masculinitatea: pretind că sunt terorizați în celulă de presupuși criminali. De frică, au ajuns să doarmă pe rând

by B. R.
0 comment

Frații Andrew și Tristan Tate ar fi terorizați în pușcărie de doi deținuți care pretind că sunt criminali în serie și că omoară din plăcere. Unul dintre ei le-ar fi spus că îți poate otrăvi victimele fără să fie vreodată dovedit, iar celălalt susține că ar fi ucigaș în serie.   

Frații milionari par să să aibă necazuri în închisoare. Potrivit unor surse din Poliție, recent, în camera în care au fost cazați împreună, ar fi fost adus un al treilea prizonier. Acesta le-ar fi spus că deși a fost închis pentru o faptă minoră, este, în realitate, un criminal în serie. Bărbatul le-ar fi dezvăluit fraților Tate că ar fi omorât mai mulți bărbați, cei mai mulți înalți și atletici, pe care i-ar fi tăiat în mai multe bucăți.

Inițial, cei doi britanici ar fi crezut poveștile colegului de celulă și ar fi intrat în panică. De teamă, Andrew și Tristan ar fi dormit cu schimbulSituația s-a înrăutățită după sosirea unui al patrulea arestat, care s-ar fi lăudat la rândul său că, deși este închis pentru o infracțiune minoră, este și el un criminal și și-a ucis bunica prin otrăvire.

În disperarea de a scăpa de pușcărie,  Andrew Tate încercat să convingă judecătorii să îl lase liber, pentru a putea ajunge în Dubai să se trateze de cancer la plămâni. Judecătorii au considerat însă că Andrew Tate poate fi investigat și tratat în spitalele din România. Milionarul britanic a fost dus la Spitalul Ponderas din București, pentru investigații și tratament.

Surse din Poliție au precizat că, atunci când este scos la aer, britanicul face box cu umbra, flotări și alte exerciții fizice, pentru a se menține în formă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?