Prima pagină » Gafă monumentală a ANAF: A scos la vânzare mașini de lux, dar cu kilometrajul dat înapoi

Gafă monumentală a ANAF: A scos la vânzare mașini de lux, dar cu kilometrajul dat înapoi

by B. R.
0 comment

Situație incredibilă la ANAF, care a scos la vânzare mai multe mașini de lux, numai că a uitat să le verifice kilometrajul, furnizând informații eronate. Iar erorile ajung chiar și la peste 100.000 de kilometri doar pentru un singur autovehicul. 

ANAF a făcut public un anunț cu privire la organizarea unei licitații pentru vânzarea mai multor bunuri mobile, printre care două autoturisme, un microbuz și un buldoexcavator deținute de o firmă din Dâmbovița, autovehicule scoase la vânzare pentru recuperarea datoriilor restante.

 
Doar un exemplu: ANAF a scos la licitație un BMW X6 din 2016 la un preț de peste 60.000 de euro (echivalentul a 256.681 de lei, la care se adaugă 19% TVA), fiind trecut un kilometraj de doar 45.099 de kilometri. În realitate, însă, acesta era mult mai mare – în februarie, mașina avea undeva la 146.308 de kilometri. Iar acest lucru se poate afla printr-o verificare simplă a numărului de identificare al vehiculului (publicat și de ANAF) pe site-ul Registrului Auto Român (RAR).
 
În cazul de față, mașina avea în luna februarie a acestui an nu mai puțin de 146.308 de kilometri, ceea ce înseamnă că au fost redați incorect peste 100.000 de kilometri în anunțul de vânzare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?