Prima pagină » Iohannis bagă consumul de droguri din școli în Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT)

Iohannis bagă consumul de droguri din școli în Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT)

by B. R.
0 comment

Președintele Klaus Iohannis a anunțat în discursul ținut în prima zi de școală că problema consumului de droguri în unitățile de învățământ devine prioritate. Șeful statului a anunțat la o școală din capitală că în viitorul CSAT acest subiect va deveni principal.  

”Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale”, a spus președintele Iohannis. 

 


“Vreau să mă refer acum la un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră și mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluții pentru a combate acest flagel. În același timp, vreau să subliniez importanța comportamentelor preventive și responsabile. Este crucial ca tinerele generații să înțeleagă încă de la o vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului de droguri, alcool și tutun”, le-a spus Iohannis elevilor din Capitală.  

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?