Prima pagină » Marcel Ciolacu: Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic. În următoarele zile vor exista foarte multe demiteri

Marcel Ciolacu: Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic. În următoarele zile vor exista foarte multe demiteri

by A. Ionut
0 comment

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat luni, după şedinţa conducerii PSD, suspendarea Gabrielei Firea din funcţiile din partid şi preluarea preşedinţiei interimare a PSD Bucureşti de către Paul Stănescu. Ciolacu a precizat că, din punctul lui de vedere, ca premier, Gabriela Firea nu a greşit cu absolut nimic, instituţional.

”Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă”, a spus liderul PSD, el arătând că le-a spus colegilor că un lucru pe care trebuie să îl învăţe fiecare dintre ei este să aibă grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, confrom news.ro. 

”Nu există autosuspendare în partid de aceea s-a şi supus la vot suspendarea pe o perioadă limitată de timp şi numirea domnului Paul Stănescu în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Bucureşti”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus: ”Doamna Firea, din punctul meu de vedere, ca şi prim-ministru, nu a greşit cu absolut nimic, instituţional. Doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în ceea ce priveşte centrele pentru persoane cu dizabilităţi. Vă repet, ca şi prim-ministru, doamna Firea nu a avut nicio atribuţie în acest domeniu”.

La fel cum am spus şi în Consiliul Politic Naţional, să fie un lucru pe care să îl învăţăm fiecare dintre noi, să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne fotografiază, ne filmează, sunt binevoitori, ca pe urmă să folosească aceste conjuncturi, care câteodată nu sunt invitaţi, să îşi vadă anumite scopuri economice. Este un cost mare, dar cred că cu toţii şi eu şi colegii mei, trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar din când în când în anturajul nostru”, a mai spus el.

Premierul Marcel Ciolacu susține că a primit foarte multe înștiințări din partea oficialilor din teritoriu și la foarte multe cămine au fost depistate nereguli grave. În acest context, Ciolacu susține că se așteaptă ca, în următoarele zile, să existe un val uriaș de demiteri la nivelul întregii țări.

„Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate. Avem mulți colegi care au tras atenția că foarte mulți oameni nu și-au făcut treaba. Sunt ferm convins că în următoarele zile vor exista foarte multe demiteri.

Eu nu am cerut nici demisia domnului Budăi, nici demisia doamnei Gabriela Firea. Haideți să vedem toate documentele de la Ministerul Muncii și când vom avea întreg tabloul vom lua și deciziile”, a mai spus Ciolacu. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?