Prima pagină » Mărturii șocante după cutremurul din Arad: “A sărit mortul din sicriu”

Mărturii șocante după cutremurul din Arad: “A sărit mortul din sicriu”

by B. R.
0 comment

Cutremurul de 5,3 pe Richter din județul Arad a distrus zeci de case, iar mulți oameni au dormit în mașini de frică. O femeie din localitatea Zăbrani spune că mulți oameni s-au speriat și au plecat din comună, mai ales după ce la o înmormântare persoana decedată a căzut din sicriu.

„Am stat în pat la primul și m-a scuturat, așa că am ieșit la părinți să îi verific și atunci a început al doilea. Și am fugit toți afară în furtună. Eu desculță (…) La vecina a căzut jumătate de casă. A fost înmormântare aici între timp și a sărit mortul din sicriu. Noi dormim în mașină în noaptea asta. Mulți vecini au plecat în alte localități la neamuri. Înainte să înceapă cutremurul pământul urla Se auzea un vâjâit și apoi ca și cum ar fugi o turmă de cai prin pod”, a spus pentru monitorulcj.ro femeia din Zăbrani.  

 

Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad spun că au primit zeci de apeluri din zona veche a orașului.

„Avem solicitări pentru degajarea unor elemente de construcţie de pe clădiri, cum ar fi tencuieli sau elemente din componenţa arhitecturală a imobilelor. Nu sunt semnalate alte incidente sau victime. De asemenea, echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere în municipiu şi judeţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Alexandra Klein.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?