Prima pagină » Nicolae Ciucă: Este esențial ca în România să crească mult mai mult numărul celor cu venituri decente

Nicolae Ciucă: Este esențial ca în România să crească mult mai mult numărul celor cu venituri decente

by A. Ionut
0 comment

Nicolae Ciucă a luat parte, vineri, la Brașov, la conferința organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale, eveniment inițiat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali. Întâlnirea a avut ca scop căutarea de soluții, instrumente și politici în sprijinul firmelor românești, pentru consolidarea capitalului autohton și a clasei de mijloc.

În cadrul evenimentului, premierul le-am vorbit celor prezenți despre necesitatea promovării capitalului românesc.

„Am participat, astăzi, la Brașov, la conferința organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale, eveniment inițiat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali. Le-am vorbit celor prezenți despre necesitatea promovării capitalului românesc și despre patriotismul inteligent de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă de mari provocări economice internaționale.

Orice guvern responsabil are datoria sprijinirii investitorilor autohtoni și a menținerii unui dialog permanent cu aceștia. Doar în acest mod, instituțiile centrale pot afla rapid care măsuri fiscale funcționează și care sunt actele normative care pot sprijini capitalul local.

Trebuie să fim conștienți că acum este momentul în care trecem într-o altă etapă de dezvoltare economică a României. Modelul de până acum se baza pe o inerție, mizând pe fiscalitatea rezonabilă și pe forța de muncă ieftină.

Ca liberali, considerăm că este esențial ca în România să crească mult mai mult numărul celor cu venituri decente, așa-numita clasă de mijloc a țării. Astfel, cu cât numărul românilor care câștigă din ce în ce mai bine va fi mai mare, cu atât și economia noastră va fi mai puternică.’’, a transmis Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?