Prima pagină » O nouă palmă pentru Grindeanu: Încă un accident feroviar, o locomotivă a deraiat

O nouă palmă pentru Grindeanu: Încă un accident feroviar, o locomotivă a deraiat

by B. R.
0 comment

Două locomotive s-au ciocnit în această dimineață în gara Roșiori. Este al doilea accident feroviar produs în ultimele luni îm această gară.

Impactul între locomotive a avut loc la Roșiori, pe magistrala 100, la puțin peste trei luni după cel produs în luna martie. În această dimineață locomotiva unui tren de călători a lovit locomotiva unui tren de marfă care staționa. Din cauza impactului violent, locomotiva garată a sărit de pe șine.

„La ora 10:55 o locomotivă a SNTFC CFR Călători, EA 482, a ieșit de la linia 3 a stației Roșiori Nord la linia 1, la manevră, pentru a prelua un tren de călători. În cursul acestei manevre a lovit locomotiva DA a Cargo Trans Vagon”, a declarat pentru Club Feroviar Laurențiu Dumitru, directorul general al Agenției de Investigare Feroviară Română. 

La Roșiori a avut loc un alt accident pe 13 martie. Atunci, locomotiva unui tren InterRegio a trecut pe culoarea roșie a semaforului feroviar. Frânarea automată s-a declanșat, dar prea târziu. Locomotiva a lovit cu o viteză de aproximativ 40 km/h un tren de marfă pe care l-a împins 200 de metri.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?