Prima pagină » Podul prăbușit în Neamț e în continuare sub ape

Podul prăbușit în Neamț e în continuare sub ape

by B. R.
0 comment

Mai sunt doar trei zile până se împlineşte un an de când un pod abia reabilitat din județul Neamț s-a prăbușit. În tot acest timp, nimeni nu a fost tras la răspundere şi nu s-a mișcat nimic. Scuze au existat însă. Ba lipsa banilor ba, mai nou, autorităţile susţin că nu pot interveni pentru că zona este protejată.  

Oamenii se descurcă cum pot, spun că nu se așteaptă să vadă prea curând un pod nou în locul celui care s-a dărâmat și în același timp au de ocolit kilometri întregi dacă vor să ajungă în Roman, cel mai apropiat oraș de locul în care ne aflăm.

Acum, însă, după un an de la momentul în care podul s-a făcut una cu pământul, lucrurile nu s-au schimbat deloc. Podul a rămas în același stadiu de la prăbușire. 

Avea doar șase luni de când fusese dat în folosință. Pe el se aflau două mașini și din fericire nu vorbim și despre trecerea unui an de la momentul unei tragedii pentru că nimeni nu și-a pierdut viața, dar 8 milioane de lei au fost irosiți dacă ținem cont de faptul că podul a putut fi folosit doar șase luni. 

Acum s-a dat o sumă nouă pentru scoaterea acestui pod din albia râului pentru a putea ulterior să se facă un alt proiect, pentru realizarea altui pod. Cei 12 milioane de lei vor putea fi folosiți abia după 12 august, pentru că zona este una protejată, în care se afla barza neagră. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?