Prima pagină » Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran. Se va întâlni cu Klaus Iohannis la Cotroceni

Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran. Se va întâlni cu Klaus Iohannis la Cotroceni

După o pauză de un an, Regele Charles revine astăzi în România. De această dată în calitate de suveran. Cinci zile va petrece regele pe meleaguri româneşti, unde va vizita mai multe locuri dragi.

by B. R.
0 comment

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte vineri, la 15.30, la Palatul Cotroceni, pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, care vine într-o vizită privată în România. În cadrul primirii oficiale va avea loc şi o întâlnire cu autorităţile statului, reprezentanţii societăţii civile şi Corpul Diplomatic.

Potrivit programului transmis de Administraţia Prezidenţială, primirea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea la Palatul Cotroceni va avea loc la 15.30, vineri.

Regele Charles al III-lea va fi primit în cadrul unei ceremonii oficiale. Cei doi vor avea convorbiri tête-à-tête şi o întâlnire cu autorităţile statului, reprezentanţii societăţii civile şi Corpul Diplomatic.

Potrivit unor surse, Regele Charles al III-lea nu va fi însoţit de Regina Camilla, soţia sa. Regele se va deplasa în timpul vizitei şi la reşedinţa sa de la Viscri.

Ultima vizită în România a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Vorbim în acest caz de prima vizită a unui monarh al Regatului Unit. Până acum, Regele Charles a veni în calitate de prinţ. Iată, după încoronare alege să viziteze România şi alege să meargă în Transilvania.

 Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când regele a venit prima dată în România. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?