Prima pagină » S-a deschis cel mai mare pasaj suspendat de pe centura Capitalei

S-a deschis cel mai mare pasaj suspendat de pe centura Capitalei

by A. Ionut
0 comment

Veste bună pentru șoferi. Cel mai mare pasaj de tip giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, pasajul de la Olteniței – Popești Leordeni a fost deschis pentru circulație. Pasajul, care este o reconfigurare majoră a intersecției dintre DNCB și DN4 la ieșire din Popești-Leordeni, e cel mai mare dintre sensurile giratorii aflate în construcție pe actuala șosea de centură a Capitalei.

„Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, în mod special antreprenorului Itinera SpA și subcontractorilor, inginerilor, echipelor de muncitori, dulgheri, fierari, operatori de utilaje, colegilor de la Ministerul Transporturilor și CNAIR, DRDP București.

Mulțumesc pentru sprijinul acordat și buna colaborare domnului Hubert Thuma – președintele Consiliului Județean Ilfov, domnul Ștefan Rădulescu – vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, domnului Cristian Pistol – director general CNAIR, domnului Felician Cerneștean – director implementare CNAIR, domnului Petre Iacob – primarul orașului Popești-Leordeni, domnului George Adrian Ștefănescu – viceprimarului orașului Popești-Leordeni, precum și reprezentanților din partea antreprenorului, domnul Paolo Mattia – reprezentant, domnul Andrei Peiu – manager de proiect și Silvano Stefoni – șef de șantier!

Am făcut echipă cu autoritățile publice locale și antreprenorul, reușind astfel să depășim toate impedimentele apărute. Reamintesc faptul că, până acum, am dat în trafic Pasajul Mogoșoaia și Pasajul Domnești, iar peste câteva săptămâni, vom da în trafic și Pasajul Berceni.’’, a transmis Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în ministerul Transporturilor și prim-vicepreședinte PNL Ilfov.

Acest pasaj cu o lungime de 3,69 km, construit în zona localității Popești Leordeni, asigură de acum legături pe Centura de sud a Capitalei (între A2 și A1), dar și între șoseaua Olteniței (București) și DN4 (județul Ilfov).

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?