Prima pagină » Soarta lui Lucian Bode, votată azi în Camera Deputaților. Acuzații de la tribuna Parlamentului

Soarta lui Lucian Bode, votată azi în Camera Deputaților. Acuzații de la tribuna Parlamentului

by A. Ionut
0 comment

Moțiunea simplă împotriva ministrului de interne, Lucian Bode, va fi supusă astăzi votului în Camera Deputaților. Documentul a fost depus de USR și Forța Dreptei și a fost dezbătut luni. Semnatarii moțiunii îl acuză pe Lucian Bode de plagiat și de ratarea intrării României în Spațiul Schengen.

Ministrul de interne a respins acuzațiile, despre care a spus că reprezintă un atac politic.

„Astăzi, nişte analfabeţi funcţionali încearcă mă denigreze, mă răstignesc în piaţa publică cu privire la parcursul meu academic şi profesional, unii care nu ştiu să-şi întocmească un CV, care au absolvit o facultate în doi ani sau care se bâlbâie când au de dat explicaţii despre cum şi-au dobândit diplomele de studiu. În 2018, respectând absolut toate reglementările şi standardele în vigoare atunci, rapoartele de similitudine, antiplagiat ale Univesităţii Babeş – Bolyai, la rapoartele membrilor comisiei de susţinere, în urma susţinerii publice, teza mea a primit calificativul foarte bine şi distincţia magna cum laude”, a susţinut ministrul.

Semnatarii moţiunii „România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice” susţin că vor să atragă atenţia asupra „întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită”. USR și Forța Dreptei cer demisia ministrului Lucian Bode.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?