Prima pagină » Un preot a demisionat după ce a fost prins cu amanta în Săptămâna Mare

Un preot a demisionat după ce a fost prins cu amanta în Săptămâna Mare

Amanta preotului fusese măritată tot cu un om al Domnului

by B. R.
0 comment

Vuiește lumea în comuna Țigănași din județul Iași după ce preotul din localitate a fost prins cu amanta chiar în Săptămâna Mare. Localnicii și-au făcut cruce când au aflat ca femeia fusese măritată până de curând cu un preot. 

Omul bisericii a fost chemat să dea explicații alături de soția lui. Inițial, preotul a negat că ar avea amantă. Lui i s-a oferit chiar varianta să meargă la o mănăstire ca preot, însă a refuzat vehement să părăsească parohia din județul Iași. După doar câteva zile, în a treia zi de Paște, părintele și-a scris demisia.

„Eu deocamdată știu că părintele a depus cererea respectivă și noi am trimis automat, pentru săptămâna și duminica trecută, un suplinitor, de la o parohie din Iași unde este preot co-slujitor. Va merge acesta o perioadă și apoi se va declanșa probabil o procedură de ocupare a parohiei. Eu i-am respectat decizia și atât, mai mult nu pot și nu știu ce să zic”, a declarat pentru Ziarul de Iaşi Florin Călugăr, protopop al Protopopiatului Iași care se ocupă de activitatea parohiei din Țigănași, .

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?