Prima pagină » Viceprimar bănuit de chiul, monitorizat la secundă de primar. Ce s-a descoperit

Viceprimar bănuit de chiul, monitorizat la secundă de primar. Ce s-a descoperit

by B. R.
0 comment

Primarul municipiului Marghita din județul Bihor, Marcel Sas Adăscăliții, a monitorizat perioada pe care viceprimarul UDMR al orașului, Demian Zsolt, îl petrece în instituție.

Potrivit unor surse, edilul ar fi luat această decizie după ce angajații primăriei s-au plâns că nu îl găsesc niciodată pe viceprimar în birou.

„Mi s-au plâns angajații că nu e niciodată de găsit în birou. Așa că am decis să îl monitorizez prin camerele poziționate în căile de acces ale instituției și am constatat un lucru interesant”, a declarat Sas Adăscăliţei.

Edilul a verificat timpul petrecut de viceprimar în sediul Primăriei, cu ajutorul camerelor de supraveghere, în 2021 și în 2022, iar rezultatul verificărilor a arătat că viceprimarul UDMR a fost prezent în sediul instituției, în medie, 3 ore și 41 minute, din care 24 de minute, pe zi, a stat în pauză de țigară.

„Eu nu neg că a fost și pe teren, însă nici inginerii Primăriei, care supraveghează, zi de zi, lucrările, nu stau pe șantiere 5 ore, 5 zile pe săptămână”, explică primarul municipiului Marghitei.

De cealaltă parte, viceprimarul a explicat pe Facebook că funcția pe care o deține nu are un program fix de lucru și că există situații în care trebuie să meargă pe teren.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?