Prima pagină » VIDEO | Copil rănit, după ce tatăl s-a urcat cu mașina pe autoturismul condus de mamă, cu care se află în divorț

VIDEO | Copil rănit, după ce tatăl s-a urcat cu mașina pe autoturismul condus de mamă, cu care se află în divorț

by B. R.
0 comment
Incident halucinant în Maramureș. Un bărbat a urcat intenționat cu mașina de teren peste autoturismul condus de soția sa cu care se afla în divorț. Copilul celor doi, în vârstă de 10 ani, a fost rănit.    

Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere pe o stradă din Vișeu de Sus. 

Un bărbat în vârstă de 32 ani a urcat intenționat cu mașina de teren pe autoturismul condus de soția acestuia, o tânără tot de 32 ani. Cei doi erau în proces de divorț, acesta fiind și motivul scandalului dintre ei .  

În momentul accidentului, în autoturismul condus de femeie se afla și fiica lor. Fetița a suferit mai multe leziuni și a fost transportată cu ambulanța la spital. 

În momentul accidentului, în autoturismul condus de femeie se afla și fiica lor. Fetița a suferit mai multe leziuni și a fost transportată cu ambulanța la spital. 

„Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit duminică seara, 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș. 

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic. În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de “tentativă la omor”, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun”, a anunțat IPJ.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?