Prima pagină » VIDEO | Femeie lovită cu pumnul și trântită la pământ de un polițist

VIDEO | Femeie lovită cu pumnul și trântită la pământ de un polițist

by B. R.
0 comment
Anchetă de proporții în județul Iași, după ce un agent de poliție a fost surprins în timp ce lovea cu putere o femeie, iar aceasta cade la pământ. 

Scenele halucinante au fost surprinse în sediul primăriei Costuleni. În filmare se vede cum conflictul ia amploare, iar, la un moment dat, femeia îl scuipă pe agent.

În primă fază, bărbatul nu reacționează, însă, femeia repetă gestul, iar atunci, agentul o lovește cu pumnul direct în față. Polițistul este acum cercetat disciplinar și penal. Mai mult, victima spune că a fost bătută și de colegii polițistului.  

Mihaela Cuțitaru povestește pas cu pas scena macabră la care a luat parte, aducând niște acuzații grave polițistului Bogdan Zmău.

„Am poze acasă cu fața toată mutilată. Are poliția toate pozele. Eu mi-am retras ieri plângerea de la Răducăneni, fiindcă îmi pare rău ce s-a întâmplat. Eu așa sunt. Dar eu am o traumă, pentru că sunt foarte bătută. Doar cu el mi s-a întâmplat asta. Nu trebuia să-mi facă așa ceva. Eu acum nu pot să mănânc, beau cu paiul. Mă doare tot maxilarul și doi dinți se clatină. Mi-a dat cu pumnul în față. De acolo, de la spital, mi-a dat numai de alea de somn. Acum dorm continuu, mă trezesc numai să beau cafeaua și îndată adorm la loc.

El mi-a zis că i-am dat și eu o palmă, dar am fost inconștientă. Nu pot să fac nimic. M-a rupt cu bătaia. Ia uitați, sunt toată vânătă. Eu nu sunt un animal, ca să mă bată în halul ăsta. A venit aseară aici, însă nici măcar nu s-a interesat de mine. Abia mă dau jos din pat de durere. Nici dacă animal nu eram, nu trebuia să mă bată în halul ăsta. Dacă am greșit cu ceva, trebuia să mă aresteze, nu să-mi dea cu pumnii numai în stomac și cu picioarele peste tot, unde nu se vede.

Era și o polițistă când m-a bătut, dar nu zice nimeni nimic. Eu nu vă mint. Mă doare toată carnea, dar pe mine nu mă crede nimeni. Nu știu ce înseamnă treaba asta, să ajung în halul ăsta”, povestește Mihaela Cuțitaru, femeia care susține că a fost bătută cu bestialitate de un polițist.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un comportament de agresiune pe raza comunei Costuleni, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași a dispus verificări cu privire la comportamentul polițistului Bogdan Zmău, aflat în timpul său liber. Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu acesta, dar nu a dorit să iasă din postul de poliție din Costuleni, ușa fiind închisă pe interior.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?