Prima pagină » VIDEO | „Puteți să vă duceți în… cu sindicatul vostru” – șeful companiei de transport din Ploiești înjură în timpul negocierilor

VIDEO | „Puteți să vă duceți în… cu sindicatul vostru” – șeful companiei de transport din Ploiești înjură în timpul negocierilor

by B. R.
0 comment

Negocieri tensionate între conducerea companiei de transport din Ploiești și liderii de sindicat. Directorul Nicolae Alexandri a început să înjure reprezentanții angajaților, după ce aceștia i-au semnalat mai multe probleme.  

Reacția nervoasă a directorului TCE Ploiești a fost provocată în contextul unor discuții cu sindicaliștii.

„Voi nu puteți să faceți multe, voi sunteți salariați.  Voi nu puteți face ceva decât cu aprobarea mea! Nu vă convine, vă duceți în altă parte și lucrați unde conduceți voi. Aici conduc eu! Puteți să vă duceți în… mea cu sindicatul vostru  și cu toate sindicatele de pe fața pământului!” este mesajul scandalos al lui Nicolae Alexandri în timpul discuțiilor aprinse cu sindicaliștii, scrie presa locală. 

Directorul companiei spune că înregistrarea este una veche, iar reacția lui a fost cu privire la anumite presiuni de a nu sancționa disciplinar niște angajați. 

Directorul Companiei de transport din Ploiești spune că un asemenea limbaj nu a folosit niciodată în negocierile pentru salariile șoferilor. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?