Prima pagină » VIDEO | Turistă agresată în plină zi într-un parc din Capitală: Nu știu dacă așa se comportă oamenii aici

VIDEO | Turistă agresată în plină zi într-un parc din Capitală: Nu știu dacă așa se comportă oamenii aici

by B. R.
0 comment

O tânără turistă care călătorește singură a povestit cum a fost agresată într-un parc din București și nimeni nu a intervenit. Ea mărturisește șocată și de faptul că nimeni nu a sărit în ajutorul ei, deși îi auzea pe cei care se aflau în jur întrebându-se ”dacă e bine”.

„Nu știu de ce filmez asta sau de ce plâng, dar e un risc pe care ți-l asumi când călătorești singură, ca femeie.

Mă plimbam singură printr-un parc din București. Era 12 după-amiaza, în miezul zilei, iar parcul era plin de oameni. Un bărbat nebun a venit la mine și m-a încolțit și m-a amenințat, iar lumea se plimba pe lângă mine și nimeni n-a făcut nimic. Am fost foarte speriată. 

Nu știu dacă așa se comportă oamenii aici, dar am plecat de lângă acel bărbat și am continuat să merg și auzeam oamenii vorbind despre mine și întrebându-se dacă sunt bine, dar nimeni nu a venit să mă întrebe dacă chiar sunt bine. E unul dintre lucrurile care te fac să detești uneori faptul că ești femeie”, povestește turista pe rețelele sociale. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?