Prima pagină » Scandal sexual la Bruxelles – Tudose și-ar fi hărțuit asistenta: “A venit la mine la 11 noaptea, îmi spunea că vrea să se uite la fundul meu”

Scandal sexual la Bruxelles – Tudose și-ar fi hărțuit asistenta: “A venit la mine la 11 noaptea, îmi spunea că vrea să se uite la fundul meu”

by B. R.
0 comment

PSD este zguduit de un nou scandal sexual după ce Marius Budăi a fost acuzat că își suna colegele în miezul nopții și încerca să ajungă în camerele lor. De data aceasta Mihai Tudose, fostul premier, este ținta acuzațiilor unei asistente românce de la Parlamentul European. Totul a plecat de la mărturia femeii publicate de Europa Liberă. Ea nu a divulgat numele politicianului român, însă patru surse au confirmat pentru publicația G4Media că est vorba despre Mihai Tudose.

Mărturiile asistentei pentru Europa Liberă sunt șocante: „M-a sunat să-mi propună un job, n-am avut un sentiment bun legat de el, așa că l-am refuzat. A doua oară mi-a spus «Câți bani vrei? Știu că ești bună la ce faci». L-am refuzat frumos. A treia oară mi-a spus «Eu nu sunt oricine, spune-mi câți bani vrei?». Într-un final, am acceptat”. Femeia mai povestește că eurodeputatul i-a oferit o mașină de lux, pe care a refuzat-o, apoi un telefon. Insistențele au mers atât de departe încât Tudose ar fi încercat să-și convingă asistenta să se mute în același bloc cu el. “Am insistat că viața mea personală e viața mea personală. Că «Hai, să mâncăm la prânz, seara împreună, să vizităm nu știu ce orașe, săă jucăm șah seara». Nu, nu vreau, pe mine m-ai angajat să-ți fac discursuri, muncă legislativă, nu sunt damă de companie”, a povestit asistenta pentru Europa Liberă.

Cum tentativele de cucerire a iubărețului eurodeputat au eșuat, acesta ar fi schimbat strategia, a apelat la umilințe: “Îmi spunea să merg în fața lui și a recunoscut la un moment dat că vrea să se uite la fundul meu. Multe remarci fizice, «ar trebui să te îmbraci mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși, ce mironosiță ești». Vorbea cu organele masculine tot timpul. Îl rugam, «când mergi cu mine pe coridor nu-ți bagi alea în toate cele»”.

Femeia povestește că nu a mai acceptat umilințele și mojicia și i-a cerut eurodeputatului să angajeze o altă asistentă. Acesta ar fi adus o tânără de 20 de ani pe care o știa din România. “Ea era cârpa lui. O făcea vacă, proastă, în toate felurile”, a spus femeia care a povestit și care a fost picătura care a umplut paharul. “A fost o călătorie la Strasbourg, una dintre cele două locații ale Parlamentului European de unde eurodeputații lucrează o dată pe lună. A venit peste mine în cameră sa-mi aducă o carte la 11 noaptea. Mă trezesc cu o bătaie la ușă, mă gândeam că e cineva de la hotel, s-o fi întâmplat ceva. Era el, am deschis ușa, a zis că a venit să-mi dea cartea și-mi zâmbea în toate felurile posibile, moment în care m-am panicat, am smuls cartea din mâna lui și am închis cealaltă ușa a anticamerei cu cheia”.

Asistenta a renunțat la job la scurt timp , după ce Tudose a refuzat să se pregătească la o întâlnire cu un atașat economic al unei țări străine. „M-a marcat pe viață. Alți eurodeputați m-au invitat să lucrez cu ei, dar eu nu mai vreau în Parlament și nu să lucrez cu eurodeputați bărbati”, a spus fosta asistentă a lui Tudose. Ea susține că actualul mandat a adus „niște specimene” neplăcute la Bruxelles. 

Mihai Tudose nu a negat acuzațiile femeii: ”Nu comentez. Nu m-a chemat nimeni, la nicio anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?