Prima pagină » Tatăl criminalului drogat ar fi fugit din țară

Tatăl criminalului drogat ar fi fugit din țară

by B. R.
0 comment

Apar informații șocante despre tatăl lui Vlad Pascu, cel care a luat vieți după ce s-a urcat drogat la volan. Se pare că omul de afaceri, fost campion la offroad extrem, ar fi plecat din țară chiar prin Vama Veche, localitate aflată în imediata apropiere a locului accidentului.

Conform cancan.ro, tatăl lui Vlad Pascu ar fi rupt orice legătură cu prietenii sau rudele și ar fi plecat din țară. Acesta și-ar fi închis telefonul și este de negăsit. Totul după ce fiul lui, Vlad, s-a urcat drogat la volanul unei mașini de colecție și a lovit un grup de tineri. Doi dintre pietoni au murit pe loc, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Vlad Pascu este acum după gratii și se pare că ar fi intrat în sevraj din cauza lipsei drogurilor cu care era obișnuit.

O judecătoare a dezvăluit în mediul online că Mihai Pascu era cunoscut pentru că dădea bani cu camătă și apoi îi dădea în judecată pe datornici.

“Prin anii 2000-2002, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest investitor imobiliar, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței . Avea zeci de litigii cu români cărora le împrumutase bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantasera împrumutul. Nu pentru că oamenii nu își plătisera datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit”, a scris judecătoarea pe Facebook.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?