Prima pagină » Rareș Bogdan dă de pământ cu Ciolacu și Viktor Orban: E obligatoriu să-și ia doi, trei consilieri de politică externă, care să-i consilieze și pe prostii din jurul lui

Rareș Bogdan dă de pământ cu Ciolacu și Viktor Orban: E obligatoriu să-și ia doi, trei consilieri de politică externă, care să-i consilieze și pe prostii din jurul lui

„Ciolacu, atunci când se vede cu mine să pună capul jos și să recunoască că a greșit”

by B. R.
0 comment

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat dur, sâmbătă, pe premierul Marcel Ciolacu pentru întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Ungariei, Viktor Orban. El i-a cerut să-și ia consilieri pe politică externă, pentru că nu a înțeles că i-a dat credit lui Orban. 

„Marcel Ciolacu să-și angajeze 3, 4 consilieri pe politică externă, să nu-și mai dea cu stângul în dreptul. (…) Doamna Odobescu (n.r. ministrul de Externe) a reacționat impecabil la vizita premierului Ungarie, o felicit încă o dată, este mai bărbată decât 10 bărbați din România”, a spus Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Europarlamentarul a spus că se va întâlni la începutul săptămânii cu premierul Ciolacu și că îi va transmite același mesaj.

„Am să-l întreb, domle, în direct, va fi față în față cu mine, la ședința pe fiscalitate. I-o spun cu drag, cu simpatie, cu dorința că oamenii vor să aibă un premier care înțelege mersul lumii. Eu nu mă războiesc, eu îi vreau binele. Când se vede cu mine să pună capul jos și să recunoască că a greșit la întâlnirea cu Viktor Orban. Eu îi sugerez și spre binele lui și al țării e de urgență obligatoriu să-și ia doi trei consilieri de politică externă și să-i consilieze și pe prostii din jurul lui”, a mai spus liberalul.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?