Prima pagină » Au primit 24.000 de amenzi pentru viteză într-o lună și au aruncat radarul în aer

Au primit 24.000 de amenzi pentru viteză într-o lună și au aruncat radarul în aer

by B. R.
0 comment

După ce au primit 24.000 de amenzi pentru viteză excesivă, locuitorii din oraşul italian Cadoneghe, din provincia Padova, au aruncat în aer radarul. Aparatul a fost distrus în urma exploziei puternice, iar pompierii spun că s-ar fi folosit praf de puşcă, potrivit Il Mattino di Padova. Primarul localității nu se lasă intimidat şi spune că va instala altele.   

Recent instalat, în doar o lună au fost date 24.000 de amenzi şoferilor care depăşeau viteza legală de 50km/h. Sancţiunile i-au exasperat pe localnici, astfel că unii dintre ei au decis să rezolve problema într-un mod mai … neortodox.  

Un al doilea radar, din apropierea unui restaurant, a fost sabotat, iar camera sa a fost avariată de indivizi necunoscuţi.

„Ieri dimineaţă (n.r. 10 august), Poliţia Locală a descoperit că respectivul aparat nu funcţionează cum trebuie”, spune primarul localităţii, Marco Schiesaro. Acesta adaugă că ar fi putut fi avariat cu una sau mai multe gloanţe. 

„Vom intensifica patrulele pe străzi pentru siguranţa cetăţenilor”, a adăugat primarul, care nu se lasă intimidat de cele două acte de vandalism şi promite că va instala alte radare în locul celor distruse.  

Pe social media, vestea distrugerii radarelor a fost aplaudată. Mulţi au declarat că cel care le-a vandalizat este un erou. Primarul este indignat şi spune că nu este vorba de niciun act eroic, deoarece „oamenii care azi aplaudă” gestul extrem, „mâine ar putea deveni victimele lui”.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?