Prima pagină » Lupta secolului dintre miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg ar putea avea loc în Italia. NOI dezvăluiri

Lupta secolului dintre miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg ar putea avea loc în Italia. NOI dezvăluiri

by B. R.
0 comment
Elon Musk și Mark Zuckerberg au stabilit în mod clar o luptă de proporții și acum caută un loc istoric pentru a se confrunta în ceea ce se anunță cea mai aprigă bătălie dintre magnații tehnologiei.   

Elon Musk, cunoscut pentru viziunea sa revoluționară în domeniul tehnologiei și spațiului, i-a cerut prim-ministrei italiene Giorgia Meloni să găsească un loc istoric pentru lupta sa cu Mark Zuckerberg, fondatorul gigantului Facebook. Această cerere neobișnuită a stârnit interesul și curiozitatea întregii lumi, care așteaptă cu nerăbdare detalii despre acest duel epocal. 

Musk a scris pe platforma X (fostă Twitter) pe care o deţine că a discutat atât cu Meloni, cât şi cu ministrul culturii din guvernul condus de aceasta, Gennaro Sangiuliano, şi susţine că aceştia au căzut de acord asupra unui sit „epic”. 

Fără a dezvălui care este exact locul respectiv, el a adăugat că „totul din cadru va fi Roma antică, deci nimic modern”, declanşând astfel speculaţii că ar putea fi vorba despre Coloseumul din Roma, unde se desfăşurau în antichitate luptele de gladiatori”. 

Sangiuliano a dezminţit însă această versiune, afirmând că meciul dintre Musk şi Zuckerberg „nu va avea loc la Roma”, însă a confirmat că a purtat „o conversaţie lungă şi amicală” cu șeful Tesla și SpaceX. 

Musk a mai scris pe X că „ne gândim cum să organizăm un mare eveniment caritabil şi istoric, respectând şi protejând complet în acelaşi timp siturile” şi a precizat că de managementul luptei se vor ocupa fundaţia sa şi cea a lui „Zuck”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?