Prima pagină » Mărturii șocante: tânărul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, era „îngrozit” de expediție

Mărturii șocante: tânărul de 19 ani, mort în implozia submersibilului Titan, era „îngrozit” de expediție

by B. R.
0 comment

Sora miliardarului pakistanez Shahzada Dawood, care a murit împreună cu fiul său în submarinul Titanic, aproape de epava Titanicului, a făcut primele declarații, după ce Paza de Coastă a SUA a făcut tragicul anunț al morții celor 5 pasageri. 

Sora miliardarului spune că fiul de 19 ani al lui Dawood nu își dorea să meargă în acea expediție, fiind chiar îngrozit de idee, însă a vrut să-i facă pe plac tatălui său, scrie NBC News.

 „Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans”, a spus Azmeh Dawood, în cadrul unui interviu telefonic.

 „Mi se pare că am fost prinsă într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei”, a mai spus ea, cu ochii în lacrimi. 

Nepotul ei, Suleman, a acceptat să meargă în această expediție doar pentru tatăl lui, pentru că a fost obsedat de Titanic toată viața. „Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a adăugat Azmeh, susținând că tânărul s-a plâns unui alt membru al familiei în privința acestei expediții. 

„Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titan”, a mai spus femeia.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?