Prima pagină » Sute de morţi după ploile care au măturat Asia de la începutul lunii

Sute de morţi după ploile care au măturat Asia de la începutul lunii

by B. R.
0 comment

Asia este devastată de inundaţii fără precedent. Încă de la începutul lunii, numeroase regiuni se confruntă continuu cu ploi torenţiale şi furtuni. Zeci de oameni au murit în Coreea de Sud doar în ultimele două zile, în timp ce în India, numărul morţilor a ajuns deja la mai mult de o sută.  

37 de oameni au murit în Coreea de Sud în urma inundaţiilor din ultimele zile. Cel puţin 17 au murit doar în urma alunecărilor de teren. Ploaia neîncetată care a căzut de la 9 iulie a dus şi la ieşirea râurilor din matcă. Mii de oameni au fost evacuaţi din calea apei, dar pentru unii salvatorii nu au ajuns la timp.  

15 vehicule, printre care şi un autobuz plin cu oameni, au rămas blocate într-un tunel, când malurile râului Miho s-au prăbuşit. Tunelul a fost complet inundat, iar zeci de oameni au murit pe loc. Recuperarea acestora este însă încetinită de condiţiile meteorologice. 

În India, furtunile au dus la moartea a peste 100 de persoane. Alte 50.000 au fost evacuate doar din zona capitalei. 

Râurile au ajuns aici la cel mai ridicat nivel din ultimii 45 de ani. Toate construcţiile de pe malul apei au fost distruse, în timp ce sute de oameni au privit neputincioşi cum munca de o viaţă le este luată de ape. 

Meteorologii anunţă că ploile abundente vor continua şi în zilele următoare. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?