Prima pagină » VIDEO | Complex de lux din Turcia, distrus complet de flăcări. Oamenii au sărit pe geamuri pentru a se salva

VIDEO | Complex de lux din Turcia, distrus complet de flăcări. Oamenii au sărit pe geamuri pentru a se salva

by B. R.
0 comment

Un incendiu puternic a distrus un complex de lux din Turcia. Focul s-a extins rapid şi mai multe echipe de intervenţie au venit imediat la faţa locului. Au fost clipe de coşmar. De frică, oamenii au sărit de la balcoane, ca să nu ardă de vii în casă.  

Panica şi dorinţa de a supravieţui i-a făcut pe oameni să se arunce de la balcoane pentru a scăpa din calea flăcărilor. Mulţi dintre aceştia au ajuns la spital din cauza rănilor suferite la impact, însă, din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa. 

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de şapte ore. Autorităţile au lansat acum o investigaţie pentru a afla de la ce a pornit incendiul. 

Rapoartele bazate pe declaraţiile martorilor susţin că incendiul a izbucnit în jurul orei 22:30. Nu a mai durat mult până când complexul de lux să fie înghiţit cu totul de flăcări.

Serviciile de urgență au sosit la fața locului pentru evacuarea locuitorilor, iar autospecialele cu apă au fost aprovizionate de Direcția Silvică locală pentru a ține focul sub control. Au fost prezente și echipe de management al dezastrelor și urgențelor. Deocamdată nu s-a comunicat oficial cum a izbucnit incendiul înfiorător, mai notează presa locală. 

Guvernatorul Izmirului, Selim Köşger, a sosit la locul incendiului devastator. Autorităţile locale au confirmat că toți rezidenții au fost evacuați. Nu există încă un număr exact al victimelor, însă este cunoscut faptul că mulţi dintre oamenii care au sărit de la balcon au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?