Prima pagină » Vorbe bine alese (praf în ochi) pentru românii „devotați” muncii, de la ministrul codaș la reforme: „La mulți ani”, dar pe burta goală

Vorbe bine alese (praf în ochi) pentru românii „devotați” muncii, de la ministrul codaș la reforme: „La mulți ani”, dar pe burta goală

Ministrul transmite „respectul profund pentru efortul pe care-l depun” cei ce astăzi, 1 Mai, muncesc, dar mulți dintre aceștia lucrează pentru că banii de pâine nu pică din cer, dar se pare că nici de la minister. 

by B. R.
0 comment

Ministrul Muncii Marius Budăi le-a transmis un mesaj tuturor românilor împovărați de scumpiri, cu ocazia zilei de 1 Mai. Români care, într-adevăr muncesc cu devotament și respect pentru a avea ce pune pe masă, după cum afirmă chiar ministrul responsabil de salariile și pensiile românilor. În lipsa unor măsuri clare de sprijin, românii se aleg cu vorbe pompoase (praf în ochi) , scrise pe Facebook de ministrul aflat în centrul unui scandal uriaș.

„Astăzi îi sărbătorim, de Ziua Internaţională a Muncii, pe toţi cei care reuşesc, cu devotament şi respect pentru muncă, să fie sprijin nu numai pentru propria familie, ci şi pentru comunitatea din care fac parte, pentru că în acest fel participă la dezvoltarea întregii societăţi”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook. 

Budăi le doreşte tuturor să se bucure de această zi, dar nici micul tradițional nu mai e ce era. Micii s-au scumpit chiar şi cu peste 50% faţă de 2021: e patru lei bucata. 

„Celor care sunt la datorie le transmit respectul meu profund pentru efortul pe care-l depun. La mulţi ani!”, scrie Budăi, în finalul mesajului. 

Ministrul transmite „respectul profund pentru efortul pe care-l depun” cei ce astăzi, 1 Mai, muncesc, dar mulți dintre aceștia lucrează pentru că banii de pâine nu pică din cer,  dar se pare că nici de la minister. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?