Prima pagină » Cad capete în scandalul Buzatu PSD: Fiul a demisionat din minister. Soția, senator de Vaslui, suspendată din PSD

Cad capete în scandalul Buzatu PSD: Fiul a demisionat din minister. Soția, senator de Vaslui, suspendată din PSD

by B. R.
0 comment

Cad capete în scandalul Buzatu. La finalul ședinței fulger în urma căreia Dumitru Buzatu a fost dat afară din partid, premierul Marcel Ciolacu a anunțat și alte sancțiuni care-i vizează pe cei apropiați scandalului.  

Dragoș Benea, vicepreședintele organizației PSD de Vaslui, a preluat interimar conducerea acesteia, după excluderea lui Buzatu.

De asemenea, fiul baronului de Vaslui, Tudor Buzatu, a demisionat din funcția de secretar de secretar de stat în Secretariatul general al Guvernului.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că senatorul PSD de Vaslui Gabriela Crețu, soția președintelui CJ, a fost suspendată din partid.

În presa locală, Marcel Ciolacu e acuzat că a susținut familia baronului PSD de Vaslui Dumitru Buzatu: fosta soție, Gabriela Crețu, a ajuns senator pe o listă PSD, iar fiul Tudor Buzatu este din ianuarie 2022 secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?