Prima pagină » Ministrul Rafila și Secretarul de Stat Rogobete participă la cea mai importantă întâlnire din lume – Adunarea Generală a Națiunilor Unite

Ministrul Rafila și Secretarul de Stat Rogobete participă la cea mai importantă întâlnire din lume – Adunarea Generală a Națiunilor Unite

by B. R.
0 comment

Ministrul Sănătății, Prof. univ. dr. Alexandru Rafila și Secretarul de Stat, Dr. Alexandru Rogobete participă la una dintre cele mai importante întâlniri de nivel înalt – Adunarea Generală a Națiunilor Unite ce are loc la New York, SUA. 

Șefi de stat și de guvern au participat la plenarele și panelurile de discuții dedicate accesului universal la servicii de sănătate, eliminării tuberculozei până în anul 2030 și pregătirilor statelor membre în caz de criză sanitară.

Intervențiile ministrului Sănătății au fost făcute în adunarea generală și panelurile legate de accesul universal la servicii de sănătate și cele legate de combaterea tuberculozei. De asemenea, ministrul Rafila a fost desemnat să conducă panelul la nivel înalt al Adunării Generale ONU dedicat tuberculozei.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?