Prima pagină » Rareș Bogdan: „ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre taxa de solidaritate, pe care OMV Petrom nu o plătește în România.”

Rareș Bogdan: „ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre taxa de solidaritate, pe care OMV Petrom nu o plătește în România.”

by admin
0 comment
Rareș Bogdan: „ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre taxa de solidaritate

Rareș Bogdan: „ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre taxa de solidaritate, pe care OMV Petrom nu o plătește în România, unde face un un profit uriaș datorită resurselor exploatate aici, ci în Austria”

„Aveți mai jos ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ despre taxa de solidaritate, pe care OMV Petrom nu o plătește în România, unde face un profit uriaș datorită resurselor exploatate aici, ci în Austria.

Citeste si: BREAKING NEWS Cutremur puternic în România, resimţit şi în Bucureşti

1 – în Ordonanța taxei de solidaritate, scrisă de Ministerul de Finanțe, condus de PSD, există câteva activități exceptate de la plată (foarte simplu spus, dar trebuie să priceapă toți, nu doar economiștii). Consecința este că România pierde câteva miliarde de euro. Abuz în serviciu sau pură prostie?

2 – există state UE care nu au introdus excepții

3 – formulele de calcul din OUG nu au fost impuse de Comisia Europeană. Ca să fie clar! A fost la latitudinea ministrului de Finanțe cum consideră că trebuie să se facă taxarea și pentru care activități

4 – Comisia Europeană a organizat în decembrie consultări, iar ministrul de Finanțe nu a cerut nicio lămurire. Căci n-avea dubii. Avea, oare, altă agendă?

5 – țările UE au avut obligația de a raporta Comisiei, în timpul implementării, măsurile gândite. Ministerul de Finanțe a informat pe data de 30 decembrie, după emiterea OUG.

Citeste si: BREAKING NEWS Balon suspect deasupra Romaniei. Au fost ridicate de la sol avioanele de vanatoare

Toate acestea sunt fapte, deci pot fi demonstrate ușor. Eu nu doresc să demantelez Coaliția, suntem condamnați să guvernăm împreună cu PSD, dar vreau să știu cine, juridic vorbind, răspunde pentru paguba de câteva miliarde adusă bugetului de stat?”, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?