Prima pagină » Soția baronului Buzatu se revoltă. Senatoarea Gabriela Crețu cere explicații liderilor PSD pentru suspendarea ei din partid

Soția baronului Buzatu se revoltă. Senatoarea Gabriela Crețu cere explicații liderilor PSD pentru suspendarea ei din partid

by B. R.
0 comment

Soția baronului Buzatu sare la gâtul liderilor PSD. Senatoarea Gabriela Crețu cere să i se ofere argumentele statutare în baza cărora a fost suspendată din partid, în aceeași ședință fulger în urma căreia soțul ei a fost dat afară, ca urmare a flagrantului de luate de mită.

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, soţia preşedintelui CJ Dumitru Buzatu, s-a revoltat pe grupul de comunicare al senatorilor PSD după ce a fost suspendată din partid.

„Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid. Voi face contestaţie la Comisia de integritate”, a scris Gabriela Creţu pe grupul senatorilor PSD imediat după ce a fost suspendată din partid.

Gabriela Creţu este la al patrulea mandat de parlamentar din partea PSD.

Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit sâmbătă dimineaţă în format online, a decis să-l excludă din partid pe liderul organizaţiei Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant când lua mită. De asemenea, soţia lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid. Şi fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, a demisionat din guvern. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?