Prima pagină » Valoarea tichetelor de masă va creşte la 40 de lei. Anunțul premierului

Valoarea tichetelor de masă va creşte la 40 de lei. Anunțul premierului

by B. R.
0 comment

Veşti bune pentru cei care primesc tichete de masă. Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că au început deja demersurile pentru a mări valoarea unui astfel de tichet.   

Decizia a fost luată după mai multe discuții pe care guvernanții le-au avut cu reprezentanții sindicatelor în cadrul întâlnirilor pentru dialog social. Astfel, valoarea unui tichet de masă va crește de la 30 de lei la 40 de lei. Măsura ar urma să se aplice începând cu data de 1 iulie.  

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă. 

Ciucă susține că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat. 

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a scris premierul.

â

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?