Prima pagină » Dumitru Buzatu PSD, exclus din partid cu unanimitate de voturi. Baronul din Vaslui a fost reținut pentru 24 de ore

Dumitru Buzatu PSD, exclus din partid cu unanimitate de voturi. Baronul din Vaslui a fost reținut pentru 24 de ore

by B. R.
0 comment

Dumitru Buzatu, exclus din PSD, după o ședință de urgență. Liderul PSD Marcel Ciolacu a convocat sâmbătă dimineața Biroul Național pentru a cere excluderea lui Dumitru Buzatu din partid, după ce acesta a fost reținut de DNA pentru luare de mită. Nu doar că are funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, dar Dumitru Buzatu este unul dintre politicienii cu state vechi în PSD, deținând președinția organizației PSD Vaslui. De asemenea, în cadrul ședinței PSD a fost suspendată din partid și soția lui Buzatu, senatoarea Gabriela Crețu, iar fiul lor, Tudor Buzatu ar fi demisionat din funcția de secretar de stat.

Conform primelor informații din ședința PSD, locul lui Buzatu la șefia PSD Vaslui a fost atribuit eurodeputatului Dragoș Benea.

În presa locală, Marcel Ciolacu e acuzat că a susținut familia baronului PSD de Vaslui Dumitru Buzatu: fosta soție, Gabriela Crețu, a ajuns senator pe o listă PSD, iar fiul Tudor Buzatu este din ianuarie 2022 secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Iaşi au informat baronul PSD din Vaslui a fost reținut pentru 24 de ore, pentru luare de mită.

Preşedintele CJ Vaslui urmează să fie prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?