Prima pagină » Guvernul oferă sprijin familiilor victimelor de la Crevedia. Ciolacu: Acordăm 2.000 de euro pe lună câte unui însoţitor al răniţilor trataţi în străinătate şi 2000 de lei pe lună pentru un însoţitor al victimelor internate în ţară

Guvernul oferă sprijin familiilor victimelor de la Crevedia. Ciolacu: Acordăm 2.000 de euro pe lună câte unui însoţitor al răniţilor trataţi în străinătate şi 2000 de lei pe lună pentru un însoţitor al victimelor internate în ţară

by A. Ionut
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu a făcut mai multe declarații privind tragedia de la Crevedia şi a anunţat măsurile de sprijin pentru victime şi familiile lor.

“Acordăm 2.000 de euro pe lună câte unui însoţitor al răniţilor trataţi în străinătate şi 2000 de lei pe lună pentru un însoţitor al victimelor internate în ţară. Ajutăm şi persoanele singure şi familiile care au casele lovite de incendiu. Vorbim de sume ce pornesc de la 2.500 de lei şi ajung la 10.000 de lei de familie, în funcţie de cât de afectată este locuinţa.

Din păcate, astăzi s-a confirmat al treilea deces al unei victime de la Crevedia. Mi-aş dori să transmit condoleanţe familiei, în numele meu şi al guvernului României. Cred că cel mai important este acum că toţi ceilalţi pacienți aflaţi în stare gravă să fie salvați, iar restul răniţilor să se întoarcă cu bine la familiile lor.

Suntem în permanenţă legătura cu toate spitalele din Europa unde au fost transferaţi cei cu arsuri mari şi ne bucurăm la fiecare veste bună pe care o primim şi, de asemenea, o şi transmitem familiilor.

De altfel, Guvernul a decis să plătească toate cheltuielile în ceea ce priveşte transportul, cheltuielile forfetare pentru însoţitorii tuturor acestor pacienţi romani. Consider că este un gest absolut firesc într-o asemenea situaţie”, a  anunțat Marcel Ciolacu.
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?