Prima pagină » Sala Polivalentă din Tulcea, aproape gata: o investiție majoră în infrastructura județului

Sala Polivalentă din Tulcea, aproape gata: o investiție majoră în infrastructura județului

by A Ioana
0 comment
Sala Polivalentă

În curând, locuitorii din Tulcea vor avea ocazia să participe la evenimente și competiții de nivel înalt într-una dintre cele mai moderne săli polivalente din țară. Horia Teodorescu, Președintele Consiliului Județean Tulcea, a anunțat că lucrările la Sala Polivalentă sunt în faza finală, la doar doi ani de la deschiderea șantierului.

Suntem mândri că, în numai doi ani, de când am deschis șantierul, am reușit să aducem proiectul în acest stadiu avansat. Așa cum am spus, mergem mai departe, în același ritm, și, în 2025, dăm în folosință una dintre cele mai moderne săli polivalente din țară”, a declarat Teodorescu.

Citeste si despre

Daniel Constantin, președintele PNL Teleorman, subliniază nevoia de dezvoltare urgentă a Județului

Proiectul Sălii Polivalente face parte dintr-un amplu program de reabilitare a infrastructurii esențiale și critice pentru județul Tulcea. Investițiile au vizat spitalele, școlile, drumurile, portul și aeroportul, iar Sala Polivalentă, alături de Faleza „Ivan Patzaichin”, reprezintă proiecte de suflet pentru comunitatea locală.

Mă bucur că, alături de echipa PSD din Consiliul Județean, am găsit resursele, inspirația și mijloacele pentru a oferi municipiului, județului și întregii regiuni a Dobrogei această dorință realizată”, a adăugat președintele Consiliului Județean Tulcea.

Inaugurarea sălii în 2025 va marca un moment important pentru Tulcea, consolidând poziția orașului pe harta locațiilor capabile să găzduiască evenimente sportive și culturale de anvergură.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea. Cod mandatar financiar 21240002

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?