Prima pagină » Anca Suhov, un arhitect dedicat calității și corectitudinii în urbanism, sprijină dezvoltarea sustenabilă a Tulcei

Anca Suhov, un arhitect dedicat calității și corectitudinii în urbanism, sprijină dezvoltarea sustenabilă a Tulcei

by A Ioana
0 comment
anca suhov

Anca Suhov, un nume bine cunoscut în comunitatea tulceană, continuă să militeze pentru o arhitectură de calitate și un urbanism corect aplicat. Cu o vastă experiență în domeniul arhitecturii, Suhov și-a dedicat cariera promovării implicării cetățenilor în procesul de avizare și aprobare a documentațiilor pentru construcțiile și planurile noi de urbanism.

Avem nevoie de mai multă implicare și de mai multă transparență! A venit vremea să construim corect! E timpul pentru Tulcea!” a declarat Anca Suhov, subliniind importanța participării active a comunității în procesele decizionale legate de dezvoltarea urbană.

Citeste si despre

Florian Coldea și soția sa, Dorina, în centrul unor investigații de corupție și fond funciar

În calitate de consilier, Suhov a fost mereu un avocat fervent al colaborării între autorități și cetățeni, asigurându-se că toate proiectele de construcție și dezvoltare urbană respectă standardele de calitate și necesitățile comunității. Aceasta a contribuit semnificativ la transparentizarea proceselor de aprobare a planurilor urbanistice, făcându-le accesibile și deschise pentru locuitorii orașului.

Eforturile sale au fost apreciate și susținute de către numeroși locuitori ai Tulcei, care văd în Anca Suhov un lider capabil să aducă schimbări pozitive în oraș. Sub sloganul “E timpul pentru Tulcea!”, Suhov își propune să continue lupta pentru un oraș bine planificat, unde fiecare proiect este realizat cu respect față de mediul înconjurător și nevoile cetățenilor.

(Comandat de PSD Tulcea – CMF 21240002)

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?