Prima pagină » Tulcea sărbătorește Ziua Copilului cu un spectacol special în Piața Civică

Tulcea sărbătorește Ziua Copilului cu un spectacol special în Piața Civică

by A Ioana
0 comment
Ziua Copilului

Ziua copilului aduce o sărbătoare deosebită pentru toți copiii din Tulcea, oferindu-le ocazia de a se bucura de lumea copilăriei plină de lumină și armonie. Horia Teodorescu, Președintele Consiliului Județean Tulcea, a transmis un mesaj de felicitare cu această ocazie, invitându-i pe toți copiii și părinții să participe la evenimentele dedicate Zilei Bucuriei.

Ca în fiecare an, Piața Civică va găzdui un spectacol special dedicat copiilor, oferindu-le prilejul de a fi vedetele zilei. Activitățile organizate sunt exclusiv pentru micuți, promițând momente pline de veselie și distracție.

La mulți ani, dragi copii! La mulți ani, dragi părinți!”, a transmis Horia Teodorescu, subliniind importanța acestei zile și bucuria de a celebra copilăria împreună.

Citeste si despre

Florian Coldea și soția sa, Dorina, în centrul unor investigații de corupție și fond funciar

Evenimentul organizat pentru Ziua copilului promite să fie unul de neuitat, cu numeroase surprize și activități menite să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Consiliul Județean Tulcea își exprimă astfel angajamentul de a susține și încuraja momentele de bucurie ale copiilor, fiind alături de comunitate în celebrarea acestei zile speciale.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Tulcea. Cod mandatar financiar 21240002

Ne gasiti si pe Facebook 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?