Prima pagină » Cristian Olteanu candidează pentru un nou mandat în Consiliul Local Tulcea

Cristian Olteanu candidează pentru un nou mandat în Consiliul Local Tulcea

by A Ioana
0 comment
Cristian Olteanu

30. Olteanu este recunoscut pentru viziunea sa clară și cunoașterea în detaliu a problemelor de dezvoltare ale municipiului. Mai mult decât atât, el oferă soluții realiste și bine fundamentate pentru provocările cu care se confruntă orașul.

Împreună putem să-i redăm acestui oraș strălucirea pierdută, împreună putem să facem din Tulcea un oraș al vremurilor în care trăim. Pentru că, mai mult ca niciodată, e timpul pentru Tulcea!” a declarat Cristian Olteanu, subliniind angajamentul său de a lucra alături de echipa PSD pentru binele comunității.

Citeste si

Tânăr de 15 ani acuzat de uciderea verişoarei sale de doi ani şi jumătate în judeţul Dolj

Olteanu este considerat unul dintre oamenii de bază ai echipei PSD Tulcea, apreciat pentru dedicarea și competența sa. Echipa PSD este hotărâtă să transforme Tulcea într-un oraș modern și vibrant, capabil să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor săi.

Prin această candidatură, Cristian Olteanu și colegii săi din PSD își propun să continue proiectele de dezvoltare începute și să implementeze noi inițiative care să îmbunătățească calitatea vieții în Tulcea.

(Comandat de PSD Tulcea – CMF 21240002)

ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?