Prima pagină » Ședință de urgență la PNL, soluțiile liberalilor pentru creștere economică în 2023

Ședință de urgență la PNL, soluțiile liberalilor pentru creștere economică în 2023

Partidul Național Liberal s-a reunit într-o ședință de urgență pentru a stabili următoarele puncte de interes major pentru perioada următoare.  

by A. Ionut
0 comment

Conform surselor, liberalii au discutat despre importanța rezolvării problemelor la nivel național și despre menținerea obiectivelor în Coaliție. Liderii PNL cred că guvernarea trebuie focusată pe soluționarea problemelor cetățenilor și nu pe dezbateri politice.

În contextul tensiunilor tot mai mari la granița României, liberalii se concentrează pe strategii care să asigure siguranța națională și măsuri concrete în funcție de orice scenariu al războiului.  Cele mai noi informații indică o potențială ofensivă rusă în Ucraina și creșterea ostilităților în următoarea perioadă, iar stabilitatea politică din țara noastră este esențială pentru gestionarea corectă a evenimentelor.

Cât privește situația economică a României, surse din PNL susțin că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritățile partidului rămân investițiile, menținerea creșterii economice, dar și tragerea fondurilor din PNRR. Pentru a atrage banii europeni, România se va concentra pe reformele din educație și pe pensile, iar liberalii așteaptă cooperare totală din partea colegilor de guvernare pentru a putea îndeplini obiectivele.

Pentru o bună colaborare în Coaliție, premierul Nicolae Ciucă a cerut în BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluție pentru arhitectura politică a perioadei următoare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?