Prima pagină » Surse: Ciucă îi dă fatala lui Ciolacu – Mergem și la anticipate dacă PSD forțează măsuri fiscale fără acordul nostru

Surse: Ciucă îi dă fatala lui Ciolacu – Mergem și la anticipate dacă PSD forțează măsuri fiscale fără acordul nostru

by B. R.
0 comment

Liberalii răspund dur după ce premierul Marcel Ciolacu a declarat că își pune mandatul pe masă dacă PNL nu este acord cu pachetul de măsuri fiscale. Surse din conducerea PNL spun că partidul îi va prezenta lui Marcel Ciolacu un contra-ultimatum.

PNL ar fi pregătit să meargă și la alegeri anticipate dacă Ciolacu forțează măsurile de austeritate fără ca liberalii să fie de acord cu ele. ”Mergem cu orice preț, chiar și la anticipate”, au spus surse din PNL. Liberalii nu sunt acord cu taxa pe bogăție pentru că această măsură poate fi catalogată a un atac la adresa proprietății. Asta după ce în proiectul de la Finanțe a apărut o taxă de 1% pe proprietățile peste 500 de mii de euro. După mai multe discuții, acesta taxă a fost scăzută la 0,5%, iar acum liderii liberalilor spun că a fost eliminată. „A înțeles și Ciucă că ne ducem în 7% în sondaje dacă acceptăm așa ceva”, au mai transmis pe surse șefii din PNL.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?