Prima pagină » Primele probleme în coaliție după rotativă. Întâlnire de urgență Ciolacu-Ciucă

Primele probleme în coaliție după rotativă. Întâlnire de urgență Ciolacu-Ciucă

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă, președintele PNL, va discuta azi, la ora 15, cu premierul Ciolacu despre refuzul numirii liberalului Mircea Abrudean în funcția de secretar general al Guvernului. Subiectul a fost discutat și la întâlnirea liderilor liberalilor cu miniștrii din partid.

”S-a discutat în primul rând despre obiectivele săptămânale de mandat ale miniștrilor noștri, despre cum vor comunica cu partidul și cu cei 6 din BPN, apoi obiectivele pe fiecare din cele 10 portofolii și am ridicat și problema numirii lui Mircea Abrudean. În continuare PNL se comportă ca un partid matur și consideră că și colegii de coaliție se vor comporta ca atare. Am respectat promisiunile, am cedat un minister important pentru a nu exista o tensiune majoră. Mircea Abrudean este susținut în continuare, vine din cea mai puternică organizație, Cluj, și atât timp cât a fost un foarte bun cancelar al premierului Ciucă și un foarte bun prefect în pandemie nu există niciun motiv (să nu fie numit SGG, n.red.). E unul dintre puținii deținători de informații clasificate NATO din România, este cel care a semnat validarea de investitori strategici de miliarde în România (…) Nu vom ceda acest lucru”, a spus Rareș Bogdan după ședința din această dimineață.

Și Nicolae Ciucă a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre acest subiect. Acesta nu a negat scandalul, dar a precizat că “O să discutăm toate aceste chestiuni”. Mult mai dur a fost deputatul PNL Pavel Popescu care a scris pe Facebook că este “o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?