Prima pagină » Cine sunt miniștrii PSD care își fac bagajele. Surpriză de proporții

Cine sunt miniștrii PSD care își fac bagajele. Surpriză de proporții

by B. R.
0 comment

Apar tot mai multe informații pe surse despre miniștrii social-democrați care nu vor mai face parte din Guvern în viitorul apropiat.

Lista este deschisă de Petre Daea, ministrul Agriculturii, cel care săptămâna trecută își ruga colegii din executiv să nu fie lăsat singur. Cel mai greu ar cântări eșecul ministrului la negocierile pentru despăgubirile fermierilor români afectați de importurile din Ucraina.  

Previzibil, și Virgil Popescu, ministrul Energiei, este pe lista neagră a PSD. El este poate cel mai controversat ministru din Guvern. El a fost contestat vehement în timpul scandalului facturilor și prețurilor carburanților.

Și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar putea pleca din Guvern. Cel mai probabil, fotoliul lui va fi ocupat de un liberal, mai ales că Grindeanu a declarat nu-și dorește alt minister în afara celui de la Transporturi.

Alexandra Rafila, ministrul Sănătății, ar fi marea surpriză de pe lista scurtă a miniștrilor social-democrați care ar putea părăsi Guvernul. Lui Rafila i se reproșează că a atins foarte greu țintele din PNRR, nu a reușit să schimbe în vreun fel sistemul sanitar, dar și că a fost implicat în mai multe scandaluri, în urma cărora imaginea lui a fost serios șifonată.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?