Prima pagină » BREAKING NEWS – VIDEO – ALERTĂ în Costinești! O MINĂ MARINĂ ar fi explodat în apă. O alta, văzută plutind pe apă

BREAKING NEWS – VIDEO – ALERTĂ în Costinești! O MINĂ MARINĂ ar fi explodat în apă. O alta, văzută plutind pe apă

by B. R.
0 comment
O mină marină ar fi explodat în apă, în Costinești. Incidentul a fost semnalat printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Potrivit primelor informații, explozia s-a produs în zona digului din golful francez din fața Hotelului Forum. O a doua mină ar fi fost văzută în apă de salvamari. Nu există victime.

O explozie a avut loc luni dimineață, 14 august 2023, în jurul orei 9.44, la Costinești. Incidentul s-a produs în Marea Neagră, la digul din dreptul Hotelului Forum. ISU Constanța intervine la fața locului.

Costinești este una dintre cele mai aglomerate stațiuni de pe litoralul românesc. Vara, aici își petrec vacanța zeci de mii de turiști. 

Explozia a avut loc în jurul orei 9.44, în dimineața de luni, 14 august 2023. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța a trimis de urgență echipaje din Tuzla și din Eforie la digul din dreptul Hotelului Forum de la Costinești, unde a avut loc explozia, posibil a unei mine marine – conform unei ipoteze a specialiștilor.

Pietre din stabilopozi au sărit pe dig și pe movila de lângă dig, unde putea răni oameni. 

„Nu sunt victime“, a transmis în primă fază ISU Constanța. 

Hotelul Forum, cel mai frumos și mai cunoscut hotel din Costinești, este situat într-o zonă spre marginea de sud a stațiunii. 

O altă mină ar pluti în larg!  Echipele de intervenţie se află la faţa locului pentru a securiza zona, cu atât mai mult cu cât în aceste zile sunt mii de turişi la Costineşti.

O echipă de scafandri ai Forțelor Navale Române a plecat la Costinești pentru a investiga incidentul.

La 15 august, România sărbătorește tradiționala Ziua Marinei Române, iar Forțele Navale desfășoară pregătiri intense, din timp, pentru ceremonialul spectaculos care strânge public numeros de fiecare dată.

Principalul punct de interes este faleza Cazinoului din Constanța, unde vin înalți oficiali, turiști și localnici pentru a asista la manifestările marinărești. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?