Prima pagină » Mesajul premierului la 148 de ani de PNL: Avem curajul asumării, putem sta mereu în prima linie

Mesajul premierului la 148 de ani de PNL: Avem curajul asumării, putem sta mereu în prima linie

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a participat azi la ceremonia împlinirii a 148 de ani de liberalism în țara noastră. Evenimentul a avut loc la Vila Florica din județul Argeș, acolo unde se află și Muzeul Național Brătianu.

“Marcăm istoria și activitatea PNL într-o perioadă în care s-a proclamat independența, s-a realizat Marea Unire, a fost adoptată Constituția din 1923, dar și multe alte momente în care liberalii au contribuit la modernizarea și dezvoltarea țării. România a crescut prin acțiunile noastre, iar noi am crescut, ca partid, alături de ea. Aceasta este lecția celor 148 de ani de istorie liberală și actuala generație are obligația de a ținti tot mai sus”, a transmis Nicolae Ciucă.

Premierul a avut un mesaj și despre misiunea actuală a liberalilor: “Ziua de azi ne găsește cu asumarea responsabilității unei guvernări în care am demonstrat că, în ciuda condițiilor dificile, putem atrage sume record din fonduri europene și din investiții private, inițiem reforme în domeniile cheie, asigurăm creșterea economică, modernizăm drumuri și spitale, ne îngrijim de cei aflați în dificultate. România are resursele și inteligența pentru a fi nu doar a șasea țară din Uniunea Europeană ca număr de populație, dar și ca putere economică. Țara noastră are acest potențial, are resursa umană, are resursele naturale și trebuie să-și fixeze acest obiectiv. PNL poate sta întotdeauna în prima linie a unei guvernări bune, pentru că are curajul asumării. O dovedim nu doar prin această guvernare, ci și prin toată istoria partidului, o istorie mereu dreaptă. Dreaptă cu România și cu toți cetățenii, indiferent de opțiunile lor politice”, a încheiat președintele PNL Nicolae Ciucă.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?