Prima pagină » SURSE: Și PNL este de acord cu amânarea negocierilor pentru rotativă. Kelemen Hunor, după mesajul lui Ciolacu: Sunt de acord cu această propunere! Guvernarea este pentru oameni

SURSE: Și PNL este de acord cu amânarea negocierilor pentru rotativă. Kelemen Hunor, după mesajul lui Ciolacu: Sunt de acord cu această propunere! Guvernarea este pentru oameni

by A. Ionut
0 comment

Liderul UDMR Kelemen Hunor se declară de acord cu propunerea liderului PSD Marcel Ciolacu vizând suspendarea negocierilor pentru noul guvern. Conform surselor politice, și liberalii consideră oportună această amânarea negocierilor pentru rotativă. 

“Sunt de acord cu această propunere! Guvernarea este pentru oameni, priorităţile societăţii trebuie să fie şi priorităţile coaliţiei de guvernare”, a afirmat Kelemen Hunor, conform antena3.ro. 

Orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei pensiilor speciale, spune președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor.

Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”, a transmis Marcel Ciolacu. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?