Prima pagină » Premierul, despre amenințările cu ieșirea UDMR de la guvernare: PNL nu vrea nimic, sunt doar niște discuții

Premierul, despre amenințările cu ieșirea UDMR de la guvernare: PNL nu vrea nimic, sunt doar niște discuții

by B. R.
0 comment

Premierul a reacționat după ce Csoma Botodn, liderul deputaților UDMR, a declarat că se gândește să iasă de la guvernare dacă partidul lui va pierde ministerul Mediului în favoarea liberalilor. Nicolae Ciucă a spus că PNL își dorește doar stabilitate și a negat informațiile lansate public de UDMR conform cărora partidul a fost informat oficial că va pierde Mediul.

“Nu s-a procedat la nicio abordare formală. Nu sunt astfel de discuții care să ne ducă la o decizie, sunt doar discuții. PNL nu vrea absolut nimic, vrem să asigurăm guvernarea țării, cum am făcut și până acum, stabilitate, avem nevoie mai mult ca oricând. UDMR nu a semnat un acord. E o decizie a fiecărui membru al Coaliției. Eu cred că UDMR, la fel ca și PSD, vrea să găsim acea soluție care a fost și e în continuare agreată. Nu sunt blocaje în coaliție. Cât timp suntem în coaliție, cât timp suntem așezați la masa guvernării și ne preocupăm de ce avem de rezolvat la Guvern, modul în care se va realiza această rocadă e o chestiune tranzitorie care în 2-3 săptămâni se va încheia și ne vom vedea de treabă în continuare”, a declarat premierul României Nicolae Ciucă.

Ciucă a adăugat că, în ultima perioadă, este întrebat de toți cei cu care se întâlnește, inclusiv de ambasadori, cum va fi asigurată guvernarea în această perioadă. Premierul a declarat că tuturor le răspunde la fel: ”vom guverna cu responsabilitate”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?